O noua colegă de trust – BlegooEP

Nu, trustul Blegoo 2.0 nu şi-a propus să adauge un nou decolteu în fiecare săptămână.

Nu, trustul Blegoo 2.0 nu angajează numai femei deştepte, frumoase, talentate, muncitoare şi cu decolteu, pentru ca să sa moara dusmanii lui, care este.

Nu, trustul Blegoo 2.0 nu şi-a propus să schimbe ceva în RO, pentru că s-a săturat de decoltee care nu se leagă cu materia cenuşie de sus, de mai sus de decolteu unde se află binecunoscutul creier, de femeie, care în unele cazuri chiar există.

Deocamdată, trustul Blegoo 2.o chiar are nevoie de specialişti pentru promovarea ideilor şi susţinerea viitoarelor proiecte. Şi nu e vina trustului ca alesele posedă decoltee alese.

Prin urmare, îmi revine deosebita plăcere să v-o prezint pe BlegooEP.

Si, după cum v-am obişnuit, vă prezint şi descrierea talentată a la şefu: Blegoo (click pe cuvintele îngroşate pentru a ajunge unde am intenţionat să ajungeţi).

A … poza nu este, pentru că nu am avut deosebită plăcere să o corup, pardon să o cunosc pe noua mea colegă, dar promit solemn şi mă jur pe decolteu, cum ajunge la HQ (Head Quarters care este la Bucureşti firesc, BlegooEP deţinând birourile de la Timişoara) să o comit la o poză în 3 – Charlies Angels a.k.a Blegoos Angels, nu vă gândiţi la prostii.

Tags: , , ,

4 Responses to “O noua colegă de trust – BlegooEP”

 1. BlegooEP says:

  Mersi de prezentare colega, sa sa iti spun ingerash?! Acum ca mi-ai facut intrarea in societatea decolteelor alese si a mintilor luminate, o sa incep sa scriu si pe noul blog al trustului, ca sa nu inceapa iarasi oamenii sa comenteze la postul de default :))

 2. Blegoo PR says:

  Bine ai venit ingeras de colega. Asteptam cu mare interes postul dvs introductiv. : D

 3. MifTy says:

  “pentru că s-a săturat de decoltee care nu se leagă cu materia cenuşie de sus, de mai sus de decolteu unde se află binecunoscutul creier, de femeie, care în unele cazuri chiar există.”

  de fapt, NU există!!!
  mai ales că în 100% din cazuri “materia cenuşie din susul decolteului” ascunde un transsexual!!!
  sau un “magnetofon”… spre mirarea cui îl foloseşte, pentru că o femeie, tre’ să fie, nu-i aşa, originală! pardon, “uniktă”!!! >:P

  (măi să fie, ce preview şmecher avem!!! cine ţi l-a instalat??? 😀 )

 4. Blegoo PR says:

  @MifTy: Preview-ul la care te referi este un plugin obisnuit…
  http://wordpress.org/extend/plugins/live-comment-preview/
  Nu prea am inteles restul comentariului tau… eu sa fiu o “transsexuala”?
  Ori oi fi eu un magnetofon?
  Nu te lasa intimidat de “decolteu”, io is fata normala, buna, stiu sa si gatesc; nu sunt pitzi… 🙂

Leave a Reply