De ce-s oamenii răi?

Şi comentează la un post precum acesta – Cu Tuaregul fug de gabori!” astfel:

Mos Califar a scris pe 22 Februarie 2009, 7:26 am – Cand sa scriu “wtf” am citit : “Bacau” . Sinonime.

Radu a scris pe 22 Februarie 2009, 10:44 am – Eu nu ştiu de ce s-a vrut mereu unirea cu Moldova… Pe bune dacă pricep. Avem dovezi clare în cronicile vremii că de pe vremea lui Ştefan cel Mare (exagerare tipic moldovenească; vezi şi Alexandru cel Bun) copiii erau făcuţi la beţie. Nimic nu s-a schimbat. Numai că în loc de cai acum au Tuareg…

Frustrarea deduce slabiciune intelectuală? Căci nu e corect să aduci prostia în discuţie în astfel de cazuri şi în general.

Decolteul meu chiar nu pricepe.

Tags: , , ,

15 Responses to “De ce-s oamenii răi?”

 1. Alex says:

  E tare comentariul astuia cu unirea. Si imi place mult cand lumea se simte foarte complexata cu chestia asta :))
  Ideea e ca noi ii promovam. oo da e o idee buna. Prosul, cand e bagat in seama ii place mai mult si o sa mai faca. Nah. Toti trebuie sa aiba comentarii multe pe blog, nu? :)) Si cum poti sa ai ratig, cand vorbesti despre ceva cant de cant normal? Trebuie dom’le sa fie acolo, ceva care sa atraga. Si ce prinde la noi? Exact, prostia si lucrurile tampe facute de altii. Ca si la emisiunile de doi bani de la Tv.
  Nu stiu daca am fost coerent. Abia m-am trezit…
  🙂

 2. Blegoo PR says:

  @ Alex – stiu ca pana la un anumit nivel ignoranta e cea mai buna solutie in aceste cazuri, insa ma gandesc – daca ii atentionam cum ca gresesc in loc sa ii ignoram, poate, poate isi dau seama si evita pe viitor alstfel de erori. Merita incercat macar.

 3. Alex says:

  @BlegooPR: Sincer, nu stiu ce sa mai cred. Nu cred ca isi dau seama de faptul ca noi le scoatem in evidenta partile negative. Pur si simplu ei percep faptul ca sunt citati intr-o propozitie, sau ca au multi vizitatori. Vedetismul din ei da pe afara 😀
  Merita sa incercam, atat timp in cat nu se ajunge la ijurii si altele de genul. Parerea mea de cercetas 😛

 4. […] să mă concentrez pe frumos pentru că e duminică şi pentru că uneori urâtul e urăt. Mă ajută Larytta – Souvenir de chine regizat de Koerner […]

 5. HD says:

  uite aici un exemplu de rautate http://subvertingcapitalism.blogspot.com/2009/02/diferiti-cretini.html .nu stiu de ce dar am ajuns sa le cam dau dreptate comentatorilor

 6. Blegoo PR says:

  HD – nu inteleg, unde e rautatea in acel post?

 7. alex86 says:

  eu sunt din bacau si cunosc locul unde au incercat dracii aia “cascadoria”. Ce sa zic .. nu mi se pare mare eveniment indeajuns de important de pus ca exemplu pe zoso pt a arata ca moldovenii ar fi prosti sau ceva de genu. In cazul asta, ce sa mai spunem de cei de la top gear care fac niste chestii similare doar ca na .. sunt la tv si nu filmati cu un telefon.. in fine ..

 8. Blegoo PR says:

  Alex – si eu mi-s din Bacau si cunosc locul si stiu bacauani care au urcat dealul de la Magura cu masini mai putin performate decat cea din clip. Zoso nu a pus postul pe blog pentru a arata ca moldovenii sunt prosti, deopotriva. Unii comentatori cred ca moldovenii sunt prosti, dupa cum se vede mai sus. Indiferent ca vorbim strict de clip sau la modul general.

 9. Eu cred ca inca de pe vremea lui Burebista copiii erau făcuţi la beţie , dar daca iesea copilul fata , atunci era facut la trezie . Este trist ca nimic nu s-a schimbat de atunci . 🙁

 10. Valive says:

  Si eu am trait intre moldoveni o viata intreaga, dar pe cuvantul meu daca inteleg de ce va simtiti cu musca pe caciula. Nu se vorbeste de toti moldovenii, se vorbeste de unii din ei.

 11. popescul says:

  nu stiu ce face decolteul tau,dar radu e genial.copii facuti la betie…asta e buna.

 12. Blegoo PR says:

  popescul – glumesti sper

 13. Blegoo PR says:

  @ valive – copile nu e frumos, etic si corect in general sa vorbesti urat despre oameni pe care nu ii cunosti etc

 14. Valive says:

  Draga mea, tu crezi ca eu nu stiu asta? Ba stiu foarte bine, insa nu poti impiedica pe cineva sa vorbeasca. Oare nu toata lumea face asa ceva? Cat despre MosCalifar… la el chiar nu ai gasit asa ceva in blogul in care ai comentat. Fara suparare, da? Nu ii iau apararea, dar omul ala e chiar inteligent si stie ce vorbeste. Si nu e doar simpla mea parere. Mai cauta si altele inainte sa vorbesti. Din nou iti ceri sa nu te superi.

 15. Blegoo PR says:

  Valive, da matale de ce nu esti atent? Eu nu il judec pe mos Califar si nici nu am contestat intelepciunea dansului. Doar ca afirmatia – “Cand sa scriu “wtf” am citit : “Bacau” . Sinonime.” este deplasata. Orasul lui Bacovia e sinonim cu wtf … trist. Si nu inteleg ce ai vrut sa exprimi prin – Din nou iti ceri sa nu te superi? Daca binevoiesti sa explici … plz.

Leave a Reply