RoBlogFest 2009 partea finala

LE:

Am revenit conform promisiunii.

Imi permit sa imi exprim parerea despre RoBlogFest 2009, pentru ca am participat pentru prima data si pentru ca am deja mai mult de 2 luni active in blogosfera romaneasca. Timp in care am studiat relativ cine si ce reprezinta aceasta minunata si fascinanta manifestare.

O petrecere reusita, ce ar trebui repetata de mai multe ori pe an, la care m-am simtit in largul meu, in pofida privirilor multiple adresate mie si Dianei Bobar – BlegooCI. Priviri justificate daca ar fi sa luam in calcul tinutele alese de “decolteele de la Blegoo”.

Imaginea conteaza si fiecare dintre noi beneficiaza de optiunea de a se juca vestimentar si de a transmite mesaje fie prin atitudine, fie prin tinuta, daca nu chiar cu/prin amandoua. Desigur detin si bocanci si blugi, dar prefer sa ii port cand calatoresc cu metroul. Categoric rochia de gala pe care am ales-o nu este potrivita unei locatii precum Fabrica, dar s-ar potrivi unui eveniment precum RoBlogFest – Oscarurile blogosferei romanesti. Daca tot au loc odata pe an si premiaza pe cei mai buni, de ce sa nu aratam si cel mai bine?

09031210

Maria de la Urban Style ne-a “coborat” pe scari pentru imaginea de mai sus. Ii multumim. De retinut ca geaca mea verde nu are, stilistic vorbind, nicio potrivire cu rochia neagra.

Revenind la petrecere si la oamenii pe care i-am cunoscut sau recunoscut in desele noastre perindari prin clubul Fabrica, ma bucur sincer, pentru ca:

 • ne-am imbratisat indelung cu Zoso
 • m-am strambat pentru Artistu
 • l-am descris in 10 pe Naicu, neprezent
 • am conversat serios cu Buddha la baia fetelor (pura intamplare)
 • am pozat pentru TiBi si in stil pitzi pentru fotograful nostru JustforFun
 • nu l-am zarit pe Etherfast cand s-a impiedicat omenesc Diana
 • l-am salutat pe Sorin
 • am pozat cu dragalasa Baby Racy

dsc01612

Imi imaginam ca personalitatile online ale bloggerilor prezenti sa se transpuna corect proportional si in offline. Singurul care face exceptie e Bobby Voicu. Pe Dragos Novac mi-l imaginam mai inalt. Geo Atreides danseaza relativ bine.

dsc01610

Ma asteptam la mai multe reactii negative si nu doar una misanthropica si confuza stilistic (centuristele nu poarta rochii Valentino).

Tags: ,

12 Responses to “RoBlogFest 2009 partea finala”

 1. diana says:

  nici macar rochii DBD nu poarta :))) 😛 ai fost tare colega, ce mai!

 2. sorin says:

  Si tu apleci urechea la toti “desteptii”? Superbe cum sunteti voi mereu si pacat ca n-am stat de vorba mai mult. Apropo, sper ca nu te-am suparat prea tare, dar sa nu afle sefu:)

 3. […] ca noi doua va iubim pe toti! Mai multe mentiuni, la colega Blegoo PR care da, poarta o rochie neagra Valentino, iar eu una facuta de mine, evident. Pentru ca […]

 4. imsogay says:

  eu sant agramat dar mia placut ce a-i scris.

 5. Blegoo PR says:

  Da nu mai bine zici matale la ce exact te referi ca eu is abia treaza nu nu vaz agramarile …

 6. imsogay says:

  este fuarte interesant acest blog s-au cum se numeste el ca prezinta lucruri interesante si informati si m-ai interesante. si alceva numi m-ai permit s-a zic c-a intru l-a banuiel-i.

 7. Bad Pitzi says:

  ah, deci de aici vine faza cu centura (din ce vbeam in celalalt post). acum am inteles. ts.

 8. Blegoo PR says:

  deh … ma exprim si eu mai greu … dar bine ca intelege lumea … intr-un final … 😀

 9. artistu says:

  saru mana pt stambaturi si sper sa ne revedem la multe din “socializarile” din acest an. 😉

 10. Blegoo PR says:

  multam si eu ca ma pusesi sa ma stramb, dupa cum se vede ma cam pricep … sper sa ne revedem la socializari, care or fi ele … 😀

 11. BabyRacy says:

  pupici! dintr-un mesaj vestimentar mijto si cu umor, s-au batut ce s-au batut campii, ca tot fetele sa iasa diplomate, destepte si, normal, cu decolteu:P Bv pisi! aidi pup

 12. Blegoo PR says:

  sar mana esti o dulce dulcica BabyRacy

Leave a Reply