din campania SALVATI SPATIILE VERZI

Bucureşti, 19 martie 2009 – Şedinţa din cadrul Comisiei pentru Administraţie Publică, Amenajarea Teritoriului şi Echilibru Ecologic din Camera Deputaţilor de miercuri, 18 martie, a fost amânată din cauza lipsei membrilor.

Miza cea mare a şedinţei o constituia mult aşteptatul vot pentru OUG nr. 114/2007 (care modifică Legea Mediului, în sensul protejării spaţiilor verzi) pentru care 13 ONG-uri de mediu din ţară derulează campania SALVAŢI SPAŢIILE VERZI, campanie de lobby în Camera Deputaţilor şi de implicare a cetăţenilor în protejarea spaţiilor verzi.

Mai mult, a fost anunţată oficial o dezbatere publică cu reprezentanţii ONG şi reprezentanţii Autorităţilor Locale pe temele OUG nr. 114/2007 (privind protejarea spaţiilor verzi) şi OG nr. 27/2008 (privind temperarea derogărilor în urbanism). Scopul acestei dezbateri este acela de a media opoziţiile active pentru ambele proiecte normative, manifestate de reprezentanţii Autorităţilor Locale.

Astfel, dezbaterea va avea loc în ziua de luni, 23 martie, orele 11:00, în sala Drepturile Omului din Palatul Parlamentului.

Accesul publicului se poate face pe bază de înregistrare la secretariatul Comisiei pentru Administraţie Publică, la numărul de telefon: 021/402.11.25 până cel târziu vineri, 20 martie.

Orice instituţie care doreşte să-şi expună punctul de vedere asupra acestui subiect, este invitată să se înscrie urgent la dezbaterea publică de luni, 23 martie sau să ia legătura cu Asociaţia EcoAssist, coordonatorul campaniei SALVAŢI SPAŢIILE VERZI.

Persoană de contact:

Liana Buzea

Presedinte EcoAssist

Mobil: +40 721 623 524

E-mail: Liana@EcoAssist.org

Web: http://EcoAssist.org

Blog: http://blog.EcoAssist.org

Initiatorii campaniei SALVATI SPATIILE VERZI.

Tags:

2 Responses to “din campania SALVATI SPATIILE VERZI”

  1. […] 2pe2 – Bietul Willy * Blegoo PR – din campania SALVATI SPATIILE VERZI (in special pentru bucuresteni) * Bobby Voicu – Despre SEO, cu Tudi la RadioLynx.ro * Moflea – Un […]

Leave a Reply