PRIMUL WEEKEND DIN MAREA ECOLOGIZARE

Proiectul de ecologizare in 4 arii protejate isi anunta deja primele rezultate. In Parcul Natural Bucegi, in weekendul de 1 Mai, 100 de voluntari din toata tara au patrulat alaturi de autoritati si au ecologizat zonele poluate. Busteni, cota 1500 Sinaia, Cuibul Dorului au fost locurile in care am actionat.

REZULTATE: 11 camioane de gunoaie stranse, 14 amenzi acordate de rangeri si jandarmi (pentru foc in arie protejata, foc in padure, aruncare de deseuri in arie protejata, acces cu ATV in arie protejata) turisti implicati in transportarea sacilor stransi.

MESAJ: Nu este nimeni obligat sa stranga dupa romani. Nici autoritatile, nitci ONG-urile. Fiecare are obligatia sa-si stranga propriul gunoi.

NOUTATE: Am transmis informatii live pe Twitter, in care am tinut la curent pe cei care ne urmaresc cu evolutia activitatii! Vom proceda la fel si in celelalte 3 weekenduri!.

Perioada proiectului MAREA ECOLOGIZARE: fiecare weekend din luna mai

FINANTATOR: Fundatia UPS

PARTENERI:

 • Administratia PArcului Natural Bucegi
 • R.N.P. – ROMSILVA
 • JANDARMERIA ROMANA
 • Primariile Sinaia si Busteni
 • Societatile de Salubritate MontSin si SSB

EcoAssit ONG


Tags:

2 Responses to “PRIMUL WEEKEND DIN MAREA ECOLOGIZARE”

 1. kittynel says:

  Foarte fain!
  mai multe amenzi! numai asa se va invata si romanasul sa isi stranga gunoiul dupa el.

  (in Olanda amenda e 90 Eur daca te prind ca faci susu pe strada, chiar si la festival, nu stiu cat e pentru mizerie, dar sigur mult, asa ca olandezul de frica – numa asa se poate invata – isi ia mizeria cu el)

 2. Blegoo PR says:

  EH pana ajungem si noi precum olandezii … uoff

Leave a Reply