”Continuarea dezvoltarii sistemului de probatiune din România”

Avem placerea de a va invita sa luati parte la lansarea oficiala a Proiectului ”Continuarea dezvoltarii sistemului de probatiune din România” implementat de Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti, prin intermediul Bernard Brunhes International si Asociatia Alternative Sociale.

Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE 2006. Obiectivul sau principal îl reprezinta consolidarea colaborarii dintre institutiile beneficiare, Directia de Probatiune din cadrul Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti si Administratia Nationala a Penitenciarelor, în vederea fluidizarii procesului de reabilitare a persoanelor care au suferit o condamnare.

Lansarea oficiala va avea loc la Bucuresti, vineri, 19 iunie 2009, ora 10.00, în sala Enescu a Hotelului Ibis Gara de Nord. Agenda completa a evenimentului este atasata. Lansarea va fi urmata de evenimentul „Dezbatere. Constientizare. Implicare” ce face parte dintr-o serie de întâlniri organizate în 15 orase din tara, cu scopul declarat de a aduce la masa discutiilor reprezentanti ai institutiilor implicate în reintegrarea fostilor detinuti. Primele doua evenimente din aceasta serie au avut deja loc la Arad si Oradea, saptamâna trecuta.

La eveniment vor participa Dl. Catalin Marian Predoiu, Ministru al Justitiei si Libertatilor Cetatenesti; D-na. Diana Popescu Director al Directiei Programe Europene, Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti; D-na. Carmen Fiscuci, Lider de proiect, Bernard Brunhes International; Iuliana Elena Carbunaru, Director al Directiei de Probatiune, Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti; Dl. Ioan Bala, Director General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti; D-na. Mariana Nedelcu, Secretar de Stat al Domeniul Politici Familiale, Incluziune si Asistenta Sociala, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale; Dl. Silviu BIAN, Presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca si factori de decizie din institutiile conexe cu rol în reintegrarea sociala: administratia publica locala, organizatii neguvernamentale, exponenti ai mediului de afaceri etc.

Pentru informatii suplimentare si programare exclusivitati, va rugam contactati:
Violeta Vijulie, Expert Comunicare, mobil: 0722.566.223, e-mail: violeta.vijulie@bbi.ro

2 Responses to “”Continuarea dezvoltarii sistemului de probatiune din România””

  1. WhiteWolf says:

    E pe stil “codurile vechi” sau pe mai proaspatul “noile coduri” ? 😛

  2. BlegooPR says:

    Zau daca stiu … doar am preluat comunicatul …

Leave a Reply