Caribbean Disco Party – Zumba Masterclass

Pedro Camacho, unul dintre cei mai cunoscuti instructori de Zumba din Europa si SUA, revine la Bucuresti pe 26 octombrie impreuna cu echipa sa din Republica Dominicana, pentru Caribbean Disco Party – Zumba Masterclass, eveniment care va incinge ringul in Club Maxx din Regie, incepand cu ora 18:00.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care iubesc miscarea si muzica, zumba fiind un program care combina exercitiile de aerobic cu pasii din dansurile latino. Avand in vedere evenimentele organizate anterior, la care s-au inscris peste 240 de persoane, organizatorii se asteapta ca de aceasta data numarul participantilor sa fie mai numeros, mai ales ca o parte din pretul biletelor va fi donat unui copil care se lupta cu o boala a sangelui.

Astfel, organizatorii isi propun sa fie fideli valorilor zumba, care are o puternica latura umanitara, pe langa promovarea sportului si a luptei cu sedentarismul, lipsa de energie si kilogramele in plus. 

Caribbean Disco Party- Zumba Masterclass va fi cel mai cool eveniment sportiv al toamnei, cu atat mai mult cu cat instructorii din Republica Dominicana promit un program antrenant, ei fiind recunoscuti pentru show-urile pe care le fac la orele de zumba. De altfel, Pedro Camacho revine in Romania pentru un nou eveniment Zumba Masterclass incantat de evolutia acestui sport in tara noastra, si de numarul mare de participanti pe care i-a intalnit la editiile anterioare.

Pret bilet: 60 RON, din care 20 RON vor fi donati unui caz social.
Mai multe detalii si pe pagina evenimentului de pe facebook.

Ce este Zumba?
Zumba este un program ce combina miscarile de aerobic cu miscarile inspirate din dansurile latino, fiind o adevarata revolutie impotriva kilogramelor in plus.

De ce Zumba?
Exercitiile de Zumba solicita toate categoriile de muschi, fiind un program energic si distractiv, care contribuie nu doar la un tonus bun ci si la o stare de spirit pozitiva, atmosfera la orele de antrenament fiind una distractiva si optimista. O ora petrecuta intr-o clasa de Zumba poate elimina pana la 800 de calorii.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply